VOLUNTARI DEL FESTIVAL

VOLUNTARI DEL FESTIVAL

El Festival Pablo Casals, la fama internacional del qual es consolida des de l’any 1950, és una institució important en el món de la música de cambra, molt activa a través dels seus concerts presentats als llocs més bonics de la comarca.

Unint-te a l’equip de voluntaris, tindràs un paper fonamental en la construcció d’un Festival al “backstage…” Vine a viure, a l’estiu, el més a prop possible d’aquest esdeveniment mític, establir contactes amb els músics. i els membres d’un equip dinàmic i amable participant en la logística i coordinació dels concerts. A més, viuràs una experiència única en un entorn cultural molt ric fregant-se no només amb músics sinó també amb professionals de la fotografia i la pintura, compositors residents…

  • Devenez Bénévole du Festival - Candidature 2023

    Cet été, rejoignez l'équipe du Festival
  • Should be Empty:
2023-05-29T16:06:16+02:00Sense categoria|0 Comments

PARTAGEZ CE CONTENU SUR VOS RÉSEAUX SOCIAUX !

About the Author:

Leave A Comment

Go to Top